Olajwebshop, az apák örömkönnye

Apukámnak két nagyon fontos dolog volt az életében, míg élt: a birtokunk és az autója.

Egy négyszáz hektáros területen termesztettünk mindenféle zöldségeket és gyümölcsöket, a család megélhetése múlt apa ezen szenvedélyén. Nagyon sokat jártam ki én is annak idején, gyerekkoromban imádtam a gyümölcsfákra fölmászni, lógatni a lábamat. Néha segítettem cseresznyét vagy meggyet szedni, az ujjbegyeim pirosak voltak utána, mert persze nem tudtam megállni, hogy ne dézsmáljam meg a finomságokat.

Imádtam ezt csinálni, apa persze kevésbé szerette, hogy az áru mennyiségét csorbítom, de hát így jár az, aki gyerekeket dolgoztat… legalábbis akkor ezzel érveltem.

A másik fontos dolog apa autója volt. Az autóval szállította a megrendeléseket, meg minden olyan eszközt, amely kellett a földműveléshez. Ráadásul viszonylag messze laktunk a várostól, és minden reggel be kellett vinni minket az iskolába, mert sajnos felénk nem járt a busz. Aztán ezért elég fontos volt számunkra az autó, a közlekedés.

Nagy tragédia érte a családot, mikor a kocsi elromlott. Nem tudtuk, mi legyen a következő lépés, hogy mit kellene tennünk ahhoz, hogy rendbe jöjjenek a dolgok. Fogalmunk sem volt, merre haladunk, merre tart minden, egyszerűen kilátástalannak tűnt a helyzet. Legalább annyira kilátástalannak, mint ez a cikk, nagyon nincs kedvem befejezni, de nem baj, fontos beszámolni az autósbolt történetéről.

Mindenesetre apa hála istennek megtalálta az olajwebshop.hu oldalát, amely olyan autósbolt, ahol szinte minden megtalálható. Mivel apa nagyjából értett a kocsihoz, hiszen legnagyobb és legfőbb szerelme volt anyu után, kb tudta, mi a probléma forrása, s hogy mi hiányzik a boldogsághoz. Szóval fogta magát, és megrendelt néhány dolgot az olajwebshop.hu-ról, motorolaj volt a legfőbb hiányosság, sőt, a hiány az autó alkatrészei között szinte formát öltött. Apa nagyon örült neki, hogy egy ilyen igényes webshopot talált rendkívül kedvezményes árakkal, azóta tudja, hogy ez az igazi autósbolt. Legalábbis számára, illetve ő ezt a boltot ajánlaná.

Megmutatta nekünk is a kínálatot, és legjobb belátásunkkal elfogadhattuk, hogy ez valójában az egyik legjobb autósbolt, amellyel találkoztunk. Nagy a választék, de minden leírás tűpontos, így kellő segítséget nyújtanak a vásárlóknak. Nagy és örvendetes hír ez, hiszen ritka az ilyen online shop, amely törődik a vásárlók lelki épségével, s nem terheli túl azzal, hogy saját magának kelljen az információkat hajkurászni, esetleg utána kérdezni a barátoktól, ismerősöktől. Szóval minden szempontból tökéletes, szerintünk mindenki számára.

Miután megrendeltük a kellő termékeket, a kiszállítás meglehetősen gyorsan működött, ráadásul nem jelentett túl megterhelő extra kiadást, nem került ugyanannyiba, mint a megvásárolt cuccok, mint oly sok helyen. Velem is előfordult már, hogy netről rendeltem különböző sminkeket, és a kiszállítás költsége nagyjából megduplázta az eredeti összeget…

Na, ebben az autósboltban ilyen nem fordulhat elő. Nagyon elégedettek vagyunk.

Azóta minden jól megy, az autó és a farm is tökéletesen működik, zökkenőmentessé vált az életünk. Ez nagyon jó hír, hiszen az életkörülményeink is folyamatosan javulnak. Ráadásul apa rájött néhány hónappal később, hogy az olajwebshopról sokkal költséghatékonyabb rendelni, mivel jóval tovább kitartanak a termékeket, és a minőségük is sokkal jobb.

A barátom, aki mostanában kérte meg a kezem, tanácsot kért apámtól az új kocsijához, és apa első szava az autósbolt volt, az oly szeretett autósbolt. Azt mondta, bármit is venne, ott keresse először. Meg is adta neki a bolt címét, a virtuálisat és a valóságosat egyaránt. Kettejük barátságát is az autók meg az olajwebshop.hu hozták össze, hála istennek emiatt sem kellett aggódnom ezentúl. Jóban voltak, béke volt, és az autók is a lehető legjobban működtek.