Autópályamatricával a földek között

Ha növényvédelemmel és földműveléssel foglalkozó felügyelő vagy, akkor folyton úton leszel. Az ország minden területén vannak művelésre használt földek, amelyek közül X darab esetében biztosan használnak olyan növényvédő szereket, amik valamilyen módon ártalmasak a környezetre. Nagyon fontos, hogy olyan módon termesszünk növényeket, pláne azokat, amelyek emberi fogyasztásra alkalmasak, hogy minél kevesebb vegyszer hatására teremjenek meg. Az egyik barátom apja a virágpiacon dolgozik, és immáron vagy 20 éve árul virágokkal kapcsolatos termékeket, és már csak olyan tápokat hajlandó forgalmazni, amelyek természetes anyagokból vannak. Az ő ismerősük ez a felügyelő, aki a földek és az azokon termelt növények, gabonák minőségét vizsgálja.

Ha egy kamionoson kívül van olyan ember, aki folyton autóval utazik, akkor az az ilyen munkát végző, nem is csoda, hogy éves autópálya matricát használ. Gondoljunk bele, annyit ülsz a kocsiban utazva, hogy szinte folyton elülöd a feneked és elgémberednek a végtagjaid, hát az lesz a célod, hogy minél gyorsabban juss el a végcélodhoz, az összes autópályát szeretnéd korlátlanul használni, tehát ezer százalék, hogy éves autópálya matrica vásárlása mellett fogsz dönteni.

Ez a matrica ráadásul nem is egy évre szól egyébként, hanem 1 évre és 1 hónapra mert a 2019-es matrica pl. Január 1-től 2020 Január 31-ig érvényes. Ha viszonylag rendszeresen szoktál autópálya matricát venni, akkor érdemes összeszámolnod, hogy évente ez kb. mennyibe szokott kerülni neked. Ugyanis ha olcsó is a 10 napos matrica, lehet, hogy a rendszeres használatot tekintetbe véve többet költesz a sok 10 napos verzióval, mintha megvennéd egyszer az éves bérletet. Ebbe a hibába rendszeresen bele tud esni az ember más területeken, simán lehetséges itt is, ellenőrizd le te is!

Arról nem is beszélve, hogy egy érvényes matricával a legkényelmesebb azt utazás, hiszen nem kell nézni folyton, hogy melyek az ingyenesen használható utak, illetve így tudjuk a leggyorsabban keresztülszelni az országot. Ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy online bankkártyával vagy átutalással fizetve leadod a rendszámodat és megveszed az éves autópálya matricát.

Ha felkeltette az érdeklődésed, akkor látogass el erre a felületre!